Steigerhouten meubelen

Steigerhouten meubelen bij JB wood design

Steigerhouten meubelen zijn robuust, stoer en helemaal ivan deze tijd. Daarom werk ik zo graag met dit materiaal omdat het uiteraard geschikt is voor modern meubel design.
JB wood design is een bedrijf wat ontstaan is uit een uit de hand gelopen hobby. Hoofdzakelijk maak ik steigerhouten meubelen maar ook overige houtsoorten zoals sloophout en eiken komen in het assortiment voor. Het maken van steigerhouten meubelen op aanvraag is waar het allemaal mee is begonnen. Nu werk ik nog altijd op aanvraag, maar daarnaast heb ik ook mijn eigen assortiment. Veelal ontstaan uit aanvragen van mensen maar ook eigen ontwerpen staan erbij. Met grote regelmaat worden er nieuwe artikelen toegevoegd aan het assortiment.

Ben je op zoek naar een nieuw meubelstuk voor in huis of tuin, of is je trouwe viervoeter toe aan een nieuwe mand, kijk dan eens rond op onze website en wie weet staat het ertussen. Mocht het zo zijn dat u het net even anders wilt, laat het ons dan weten.

Via ons contactformulier kunt u makkelijk contact met ons opnemen voor vragen of bestellingen van steigerhouten meubelen.

Ook zijn we te vinden op Facebook en op Pinterest.

Like de facebook pagina en blijf zo op de hoogte van onze acties en win acties!

 steigerhouten meubelen JB wood design