Steigerhouten kast

steigerhouten kastSteigerhouten kast al vanaf €165

Onze steigerhouten kast heeft de afmeting 67x40x180cm en is gemaakt van nieuw steigerhout.  Het is een robuuste en veelzijdige kast. Woonkamer, keuken, slaapkamer of tuin, met de juiste behandeling kan hij overal jaren staan! Hoe u deze kast het best voor buiten kunt behandelen of beschermen tegen het weer kunt u hier op onze website lezen.

De kast is te bestellen in de volgende kleuren

  • Blank
  • Betonlook (+ €15,00)
  • Whitewash (+€15,00)
  • Greywash (+€15,00)

Past gebruikt steigerhout meer bij u? Ook dat kan! Tegen een meerprijs van €30,00 besteld u de robuuste kast in gebruikt steigerhout.

De steigerhouten kast op de afbeelding is 67x40x180 is gemaakt van nieuw gedroogd steigerhout en behandeld met een betonlook.

Net een andere maat in gedachten? Laat het ons weten en we bekijken de mogelijkheden.

 

Linnenkast van gebruikt steigerhout -  €599

Deze steigerhouten kast is gemaakt van gebruikt steigerhout. In de kast is er ruimte voor legplanken en/of een hanggedeelte, zo heeft u genoeg ruimte voor kleding en ander textiel. Deze mooie kast is naar wens in te delen en heeft onderin ook een handige opberglade. Staat zowel mooi in de slaapkamer dan op elk ander plek en is een ideale opbergmogelijkheid. Voor de exacte maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

steigerhouten kast linnenkast

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht